Om oss

En av Haugalandets største byggentreprenør.

Skude Bygg AS er et firma med lang erfaring i byggebransjen som tar oppdrag over hele landet. Vi er forhandler av Konsmo Hus AS, og tilbyr alle produktene fra katalogen deres. Her kan du rett og slett velge ditt drømmehus, så bygger vi det for deg.

Vi er nøyaktig og profesjonell i vårt arbeid, og sikrer våre kunder et resultat de er fornøyd med.

I vår virksomhet skal det skapes et trivelig og sikkert arbeidsmiljø for alle ansatte. Vi er også nøye med å ta vare på virksomhetens bygninger og materiell, forhindre belastning på ytre miljø og hindre skade.

Våre produkter og tjenester skal oppfylle brukernes krav til kvalitet og punktlighet, både i dag og i fremtiden.

Kontakt oss

Vi er stolt forhandler
av Konsmohus

Se mer

TJENESTER

Vi kan bistå med det meste innen bygg, fra søking og arkitekttjenester til prosjektering og planlegging. Er du privatkunde, kan vi skreddersy prosjektet for deg. Du kan enten bidra med tegning selv, eller så kan vi leie inn en arkitekt. Vi kan også engasjere rørleggere og elektrikere.

Vi er forhandler for Konsmo Hus AS, og kan tilby alle produktene fra katalogen. Her velger man det huset man ønsker, tar kontakt direkte inne på nettsiden og forespørselen kommer direkte til oss. Sammen kan vi bestemme og tilpasse boligen etter dine behov og ønsker. På denne måten hjelper vi deg med å bygge drømmehuset ditt.

Vi har byggeledelse på alle prosjekter som vi har tømrerjobben på, og har et sterkt fokus på HMS i vårt arbeid. Vi utfører ulike byggoppdrag over hele landet, og stiller med mer enn 25 års erfaring. For oss er det viktig at arbeidet blir utført nøyaktig og på en trygg måte, og dette er noe vi tilstreber hver dag.

Noen av våre utvalgte prosjekter