Skude Bygg har satt et dypt fotspor på Haugalandet ved å operere som en av områdets største byggentreprenører

Vi hjelper deg med alt fra enebolig, hytte og rehabilitering, til påbygg og garasje

Vi bistår med det meste innen bygg, fra søking og arkitekttjenester til prosjektering og planlegging. For privatkunder kan vi skreddersy prosjektet for deg. Du kan enten bidra med tegning selv, eller så kan vi leie inn en arkitekt. Vi kan også engasjere rørleggere og elektrikere.

Vi har byggeledelse på alle prosjekter som vi har tømrerjobben på, og har et sterkt fokus på HMS i vårt arbeid. Vi utfører ulike byggoppdrag over hele landet, og stiller med mer enn 25 års erfaring. For oss er det viktig at arbeidet blir utført nøyaktig og på en trygg måte, og dette er noe vi tilstreber hver dag.

Vi er forhandler for Konsmo Hus AS, og kan tilby alle produktene fra katalogen. Her velger man det huset man ønsker, tar kontakt direkte inne på nettsiden og forespørselen kommer direkte til oss. Sammen kan vi bestemme og tilpasse boligen etter dine behov og ønsker. På denne måten hjelper vi deg med å bygge drømmehuset ditt.

For oss betyr overlevert bygg, betyr ferdig bygg!

Send oss en forespørsel

Med Skude Bygg og Konsmohus får du en enklere byggeprosess.

Vi kommer på gratis befaring og snakker med deg om din boligdrøm. Uten ekstra omkostninger hjelper en arkitekt deg med å designe og tilpasse boligen etter dine behov og ønsker. Vi tar søknadsprosessen helt fram til ferdigattest på huset.

Konsmohus har oppfylt boligdrømmer i over 40 år og produserer boligen innendørs i tørre omgivelser. Din nye bolig transporteres ut til byggeplass, heises på plass og lukkes på få dager. Dette gir forutsigbarhet, kvalitet og trygghet.

Våre verdier er kvalitet, kunnskap og kompetanse og både vi og Konsmohus setter vår stolthet i å levere godt håndverk i alle ledd.

Erfaringen viser at de som allerede har bygd et Konsmohus er deres beste ambassadører. Spør en som har bygd et Konsmohus!

Se digital huskatalog